Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

  
 

  

 

 

 

 

  
 
 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΡΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΙΟΥΣΗ ΣΕ «ΡΕΠΟΡΤΑΖ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ & Δ.Ε ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
 


ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΡΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΙΟΥΣΗ  ΣΕ «ΡΕΠΟΡΤΑΖ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ & Δ.Ε ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με ρεπορτάζ που αναφέρονται στον πατέρα του φερόμενου ως δράστη για εμπρησμούς σε περιοχές της Πεντέλης και  του Δήμου Παλλήνης :

«Σε διάφορα δημοσιογραφικά sites και blogs κάποιοι αναπαρήγαγαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια ενώ δεν επιχειρήθηκε από τους αρχικούς συντάκτες στοιχειώδεις διασταυρώσεις στοιχείων. Προκαλεί ερωτηματικά για  το τι επιδιώκουν όσοι στο «ρεπορτάζ» αναφέρουν ότι  «σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών της Ανθούσας, ο πατέρας του 24χρονου δράστη ήταν, εποχικός υπάλληλος και εθελοντής στο Δήμο Κορωπίου και πέρσι σκοτώθηκε σε τροχαίο». Διαψεύδουμε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την «είδηση-μαρτυρία» ότι ο πατέρας του δράστη ήταν εποχικός και εθελοντής στο Δήμο Κρωπίας. Εκφράζουμε δε την έκπληξή μας  για  όσους το αναφέρουν, ότι μιλάνε για έναν άνθρωπο που  έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο-αν και αυτό αληθεύει φυσικά- και δεν κατανοούμε, αν ήταν αληθές το γεγονός, ότι κάποτε ο πατέρας του δράστη  ήταν εποχικός ή εθελοντής, σε τι θα εξυπηρετούσε το ρεπορτάζ ως αναφορά το περιεχόμενο της ενημέρωσης των πολιτών; Η πληροφορία αυτή θα είχε αξία μόνο για τις ανακριτικές αρχές και  κυρίως για τη διακρίβωση της ψυχολογικής κατάστασης του νεαρού φερόμενου ως δράστη κ.α. Διαμαρτυρόμαστε  για τη μη διασταύρωση αυτών των μαρτυριών και καλούμε τους αρχικούς συντάκτες να βρουν τελικά σε ποιο Δήμο ήταν εποχικός ή εθελοντής, ο αποθανών πατέρας του φερόμενου ως δράστη.Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε την ανακοίνωση-διαμαρτυρία μας».


--------------------

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Αύγουστος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
  

 

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό