Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

  
 

  

 

 

 

 

  
 
 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
 

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο στάδιο Παπασιδέρη Κορωπίου την Πρωτομαγιά ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου αλλά και των Εθνοτοπικών συλλόγων (Ηπειρωτών,Θρακιωτών,Κρητών και Ποντίων) γιορτάζοντας την άνοιξη όλοι μαζί.

Το παραδοσιακό συγκρότημα Χοροσταλίτες αλλά και το συγκρότημα από το σύλλογο Κρητών έδωσαν τα πάντα και διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους μέχρι αργά το απόγευμα.

Εντύπωση προκάλεσε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Ν.Π.Δ.Δ. ΣΦΗΤΤΟΣ του Δήμου μας στην παράσταση που έδωσε υπό την καθοδήγηση του κου Λουκά Νικόλαου.

Η εντεταλμένη εκπρόσωπος των συλλόγων όσο αφορά τον χαιρετισμό κα Παυλίδου Ελένη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κο Κιούση Δημήτριο για την πρωτοβουλία του και ζήτησε από την Δημοτική Αρχή η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει θεσμός για την πόλη μας μιας και προάγει την παράδοση και τον πολιτισμό.

Τέλος ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Κρωπίας κο Κιούση Δημήτριο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Γιαννάκο Νικόλαο τους αντ/χους κο Γρίβα Θεόδωρο ,κο Ντούνη Ανδρέα , κο Γρινιεζάκη Εμανουήλ τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ κο Κορωνιά Αντώνη την αρχηγό της αντ/σης κα Κιούση Αθηνά αλλά και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων.

Με την σειρά του ο Δήμαρχος κος Κιούσης ευχαρίστησε τους Προέδρους των συλλόγων Ηπειρωτών κο Τσόγκα Φώτιο ,Θρακιωτών κο Διαμαντίδη Σταύρο , Κρητών κο Βλάση Ιωάννη και Ποντίων κα Παυλίδου Ελένη για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Σεπτέμβριος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
  

 

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό