Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

  
 

  

 

 

 

 

  
 
 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - 3ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2016 ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ-ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ, «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
 

3ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2016 ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ-ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ

«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2016

(Κεντρική πλατεία, Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 17:00. Μετά στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου, προγράμματα χορού)Ο Δήμος Κρωπίας και το ΝΠΔΔ Σφηττός σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους και σωματεία της πόλης μας, διοργανώνουν για τρίτη χρονιά, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ» στο Κορωπί. με έναρξη στις 5 το απόγευμα. Οι αθλητικοί σύλλογοι θα παρουσιάσουν προγράμματα των αθλητικών τους δράσεών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους επί της κεντρικής λεωφόρου. Συμμετέχουν : Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου, Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου «Γ.Σ Παπασιδέρης»-handball, Όμιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου,Aθλητικός όμιλος Κορωπί, Σκακιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου (ΣΑΣΚ), Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου «Μεσόγεια», Super League, Aθλητικός Σύλλογος «Προοπτική», Wing Tzun Kung Fu Κoropi, Τae Kwon Do- Αcademy, Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου «Ελληνικός Πυρσός», Curves, Iππικός Ομιλος Σείριος, Ιππικός Όμιλος Ιπποδάμεια, Δημοτικά Γυμναστήρια Ν.Π.Δ.Δ Σφηττός. Στη συνέχεια το Αθλητικό πανηγύρι θα μεταφερθεί στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου όπου σχολές χορού θα παρουσιάσουν προγράμματά τους.Συμμετέχουν οι σχολές χορού, Αrte De La Danza, Χορόραμα, Dance for Stars, Χριστίνα Τσεβά.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης σε δήλωσή του, προσκαλεί τους δημότες να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους σε αυτή την πρωτότυπη παρουσίαση. Το «Αθλητικό Πανηγύρι 2016» είναι προϊόν της αθλητικής «οικογένειας» του Δήμου μας. Είναι μία από τις πρωτοβουλίες μας στο χώρο του αθλητισμού, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους την αθλητική δραστηριότητα στην πόλη μας. Το μήνυμά μας είναι ότι ο αθλητισμός ενώνει την κοινωνία μας. Είναι μια δημιουργική διέξοδος για την νεολαία από τη δύσκολη κοινωνική κατάσταση που βιώνει. Συγχαίρω όλους τους ομίλους, τους συλλόγους και τους φορείς που συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι μια μεγάλη προσφορά στην τοπική μας κοινωνία.

Η πρόεδρος του ΔΣ του «Σφηττός» και δημοτική σύμβουλος Αδαμαντία Μάλλιου προσκαλεί τα παιδιά και τις οικογένειές τους στο Αθλητικό Πανηγύρι 2016, τη διοργάνωση που ενώνει εθελοντές, αθλητικά σωματεία, συλλόγους και σχολές χορού του Κορωπίου. Σε δήλωσή της επισημαίνει : «Ας γίνει η φετινή διοργάνωση και μια αφετηρία για την έναρξη ενός δημιουργικού διαλόγου όλων των φορέων αθλητισμού της πόλης μας με σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών άθλησης των παιδιών μας, την επιβίωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, την επικράτηση αθλητικών αξιών. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για γνώση, διασκέδαση και παρότρυνση για συμμετοχή σε αθλήματα. Αυτή η διοργάνωση πρέπει να αποκτήσει και νέα χαρακτηριστικά με ειδική ημερίδα και με αναφορές και στη βιωσιμότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ειδικά, αυτή την περίοδο που πλήττονται οικονομικά τα σωματεία, τα ΝΠΔΔ και κάθε συλλογικός αθλητικός φορέας απαιτείται μια ολοκληρωμένη παρέμβαση της πολιτείας και μια νέα αυτοοργάνωση των αθλητικών φορέων. Σε αυτή την προσπάθεια το ΝΠΔΔ θα είναι ανοιχτό σε προτάσεις».

Για τη διεξαγωγή του «Αθλητικού Πανηγυριού» θα απαγορευτεί η κίνηση όλων των οχημάτων ΙΧ και των λεωφορειακών γραμμών 120, 330 και ΚΤΕΛ στην κεντρική Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου από το ύψος των οδών, Όθωνος Παπαδημητρίου/Ιωάννη Γκιόκα έως Δημ. Παπανικολάου. Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών 308, 309 θα εκτελούνται κανονικά ενώ θα τροποποιηθούν οι γραμμές, 120 (Γλυφάδα-Βάρη-Προαστιακός Κορωπίου), 330 (Κορωπί-Αγία Μαρίνα) και ΚΤΕΛ Αττικής (οδικός άξονας νότιας Αττικής).

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Απρίλιος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
  

  

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό