Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

  
 

  

 

 

 

 

  
 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2021, ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 2000
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Στρατευσίμων Κλάσης 2021 ( Γεννηθέντων 2000)

Σας ενημερώνουμε ότι οι Στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2000 (κλάσης 2021) και διαμένουν στο Κορωπί και στους γύρω Οικισμούς, υποχρεούνται να προσέρχονται από 02 Ιανουαρίου 2018 έως και 02 Απριλίου 2018 στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), είτε στις Στρατολογικές Υπηρεσίες για την συμπλήρωση και κατάθεση του Δελτίου Απογραφής (ΔΑ).

1. Οι στρατεύσιμοι οφείλουν να έχουν μαζί τους:

Ø Φωτοτυπία των δυο όψεων της Αστυνομικής τους ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου

Ø Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ

Ø Βεβαίωση ΑΜΚΑ

Ø Για όσους πιθανολογείται η ακαταλληλότητα για στράτευση, υποβάλλουν σχετική ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση από την οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

2. Εφόσον οι στρατεύσιμοι κωλύονται για οποιονδήποτε λόγο, η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει μέσω ειδικού πληρεξούσιου (η πληρεξουσιότητα θα πρέπει να αποδεικνύεται εγγράφως)

3. Οι διαμένοντες στο εξωτερικό θα απογραφούν στις Αρμόδιες Προξενικές Αρχές μέσω του δικτυακού τόπου www.stratologia.gr υποχρεούμενοι να προσκομίσουν εφόσον δεν διαθέτουν κάποιο από τα αναφερόμενα στην ανωτέρω παράγραφο δικαιολογητικά, επίσημα ή ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους. Οι Προξενικές αρχές υποχρεούνται να αποστείλουν ταχυδρομικά τα Δελτία Απογραφής στις Αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες.

Επιπρόσθετα, οι στρατεύσιμοι οφείλουν να γνωστοποιούν κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής τη διεύθυνση ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (E-mail)

4. Οι μη εγγεγραμμένοι σε μητρώα αρρένων, οι οποίοι υποχρεούνται να απογραφούν (αδήλωτοι), προκειμένου να θεωρηθούν ως εμπροθέσμως καταθέσαντες, οφείλουν μέχρι την καθορισμένη προθεσμία από την παράγραφο 1 της παρούσας, να υποβάλουν στις Στρατολογικές Υπηρεσίες ή στα κατά τόπους ΚΕΠ βεβαίωση της αρμόδιας Υπηρεσίας, από την οποία να προκύπτει ότι υπέβαλαν δικαιολογητικά για την εγγραφή τους σε μητρώα αρρένων. Οι παραπάνω έχουν υποχρέωση να απογραφούν εντός μηνός από την έκδοση της απόφασης εγγραφής τους στο μητρώο αρρένων.

  1. Η μη κατάθεση του Δελτίου Απογραφής εντός της παραπάνω προθεσμίας συνεπάγεται διοικητικές κυρώσεις για τους παραβάτες:

· Ενός (1) μηνός Πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής

· Δύο (2) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής

Τριών (3) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Αύγουστος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
  

 

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό