Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

  
 

  

 

 

 

 

  
 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2020 ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 1999


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Στρατευσίμων Κλάσης 2020 (Γεννηθέντων 1999)

Σας ενημερώνουμε ότι οι Στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 1999 (κλάσης 2020) και διαμένουν στο Κορωπί και στους γύρω Οικισμούς, υποχρεούνται να προσέρχονται από 02 Ιανουαρίου 2017 έως και 31 Μαρτίου 2017 στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), είτε στις Στρατολογικές Υπηρεσίες για την συμπλήρωση και κατάθεση του Δελτίου Απογραφής (ΔΑ).

 1. Οι στρατεύσιμοι οφείλουν να έχουν μαζί τους:

 • Φωτοτυπία των δυο όψεων της Αστυνομικής τους ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου
 • Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ
 • Βεβαίωση ΑΜΚΑ
 • Για όσους πιθανολογείται η ακαταλληλότητα για στράτευση, υποβάλλουν σχετική ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση από την οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

 1. Εφόσον οι στρατεύσιμοι κωλύονται για οποιονδήποτε λόγο, η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει μέσω ειδικού πληρεξούσιου (η πληρεξουσιότητα θα πρέπει να αποδεικνύεται εγγράφως)
 2. Οι διαμένοντες στο εξωτερικό θα απογραφούν στις Αρμόδιες Προξενικές Αρχές μέσω του δικτυακού τόπου www.stratologia.gr υποχρεούμενοι να προσκομίσουν εφόσον δεν διαθέτουν κάποιο από τα αναφερόμενα στην ανωτέρω παράγραφο δικαιολογητικά, επίσημα ή ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους. Οι Προξενικές αρχές υποχρεούνται να αποστείλουν ταχυδρομικά τα Δελτία Απογραφής στις Αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες.

Επιπρόσθετα, οι στρατεύσιμοι οφείλουν να γνωστοποιούν κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής τη διεύθυνση ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (E-mail)

4. Οι μη εγγεγραμμένοι σε μητρώα αρρένων, οι οποίοι υποχρεούνται να απογραφούν (αδήλωτοι), προκειμένου να θεωρηθούν ως εμπροθέσμως καταθέσαντες, οφείλουν μέχρι την καθορισμένη προθεσμία από την παράγραφο 1 της παρούσας, να υποβάλουν στις Στρατολογικές Υπηρεσίες ή στα κατά τόπους ΚΕΠ βεβαίωση της αρμόδιας Υπηρεσίας, από την οποία να προκύπτει ότι υπέβαλαν δικαιολογητικά για την εγγραφή τους σε μητρώα αρρένων. Οι παραπάνω έχουν υποχρέωση να απογραφούν εντός μηνός από την έκδοση της απόφασης εγγραφής τους στο μητρώο αρρένων.

 1. Η μη κατάθεση του Δελτίου Απογραφής εντός της παραπάνω προθεσμίας συνεπάγεται διοικητικές κυρώσεις για τους παραβάτες:

  • Ενός (1) μηνός Πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής

  • Δύο (2) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής

Τριών (3) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Ιούνιος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678
  

  

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό