Ο ΚΑΙΡΟΣ









 





  
 

  

 

 

 

 





  




 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 








ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

Την περασμένη Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015, αποκαταστάθηκαν οι λακκούβες στο χώρο στάθμευσης οχημάτων, δικαιοδοσίας Αττικό Μετρό, από συνεργείο του Δήμου Κρωπίας. Παράλληλα έγιναν εργασίες διάστρωσης στο χώρο κάτω από τη γέφυρα. Η καθυστέρηση στην αποκατάσταση οφειλόταν, στις μη κατάλληλες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τον Απρίλιο και αρκετές ημέρες του Μαΐου, στην προσωρινή έλλειψη χειριστών μηχανημάτων καθώς και του υλικού επίστρωσης, το γνωστό ως χαλίκι 3Α.

Ο Δήμος Κρωπίας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, για τα οικονομικά του αλλά και την υποστελέχωση υπηρεσιών του και παρότι δεν έχει την ευθύνη για ορισμένους χώρους και υπηρεσίες του δημοσίου (ή και ιδιωτικού τομέα), παρεμβαίνει στο μέτρο των δυνατοτήτων του για την εύρυθμη λειτουργία τους και την ασφάλεια οχημάτων και πεζών. Είναι μια πρακτική μας που την γνωρίζουν όχι μόνο οι δημότες μας αλλά και κάτοικοι όμορων δήμων της περιοχής μας.

Αυτή η πολιτική μας βούληση και πρακτική δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από κάποιους ως ευκαιρία, είτε για απόδοση ευθυνών σε εκτός αρμοδιότητάς μας ζητήματα ή για δημόσια δημοτική αντιπαράθεση, στο βαθμό που καθυστερούμε να ανταποκριθούμε λόγω αποκλειστικά αντικειμενικών δυσκολιών. Η πατρίδα μας, ο λαός μας, περνάει δύσκολες ώρες και η ενασχόληση μας με τέτοιες μεθοδεύσεις και πρακτικές δεν συνάδει με την αποστολή μας.

Ο Δήμος μας, οι υπηρεσίες και οι αιρετοί εκπρόσωποι των δημοτών, που είναι επιφορτισμένοι με την επίλυση δίκαιων αιτημάτων και προβλημάτων, καθαριότητας, δημοτικού φωτισμού, ύδρευσης κ.α. είναι πάντοτε στη διάθεση των δημοτών μας όπως και οι δημότες μας είναι καθημερινά σε «ανοιχτή γραμμή» μαζί μας και μας ενημερώνουν για τα προβλήματα καθημερινότητας που προκύπτουν.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Σεπτέμβριος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
  

 

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό