Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

  
 

  

 

 

 

 

  
 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Κρωπίας με επικεφαλής το Δήμαρχο Δημήτριο Κιούση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
 

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Κρωπίας με επικεφαλής το Δήμαρχο Δημήτριο Κιούση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης για τα αιτήματα του ψηφίσματος διαμαρτυρίας της 28ης Ιουνίου 2017

Συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είχε ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης –επικεφαλής αντιπροσωπείας- με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτριο Αναγνωστάκη με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστρατήγου, Αριστείδη Ανδρικόπουλου, του Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστρατήγου κ. Αντώνη Μπάκα με θέμα τα αιτήματα του ψηφίσματος διαμαρτυρίας της 28ης Ιουνίου 2017.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου Κρωπίας αποτελούσαν εκτός του Δημάρχου που ήταν επικεφαλής, η αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας, Αθηνά Κιούση και ο εκπρόσωπος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κορωπίου, Γιάννης Δρόσος.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας και τα μέλη της αντιπροσωπείας ενημέρωσαν τον κ.Αναγνωστάκη και τα ηγετικά στελέχη της ΕΛΑΣ, για τα αιτήματα του Δήμου και τις χρόνιες εκκλήσεις για εφαρμογή οργανωμένου σχεδίου αντιμετώπισης της παραβατικότητας και εγκληματικότητας σε περιοχές του Δήμου Κρωπίας.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και τα ηγετικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ δεσμεύτηκαν να παρουσιάσουν εντός συγκεκριμένου χρόνου το οργανωμένο επιχειρησιακό σχέδιο ενώ το αίτημα για ενίσχυση του Α.Τ. φαίνεται να μην ικανοποιείται άμεσα με τον αριθμό που απαιτείται.Ο Δήμος Κρωπίας σε κάθε περίπτωση αναμένει στοιχεία του επιχειρησιακού σχεδίου, επιμένει στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του και οργανώνει νέες συναντήσεις αυτή τη φορά με το Υπ.Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Μάιος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
  

  

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό