Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

  
 

  

 

 

 

 

  
 
 

ΝΕΑ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
 

ΜΕΓΑΛΕΣ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

H Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Κορωπίου κα Ειρήνη Γαριλίδου με επιστολή της ενημέρωσε το Δήμο Κρωπίας για σημαντικές διακρίσεις μαθητών. Ο Δήμος Κρωπίας με τη σειρά του συγχαίρει τους μαθητές του 1ου Λυκείου Κορωπίου για τις μεγάλες διακρίσεις που πέτυχαν σε εκπαιδευτικές-επιστημονικές και αθλητικές διοργανώσεις καθώς στους θεσμούς, της Βουλής των εφήβων και του Ευρωκοινοβουλίου Νέων. «Συγχαρητήρια αξίζουν οι μαθητές, οι καθηγητές και οι γονείς τους. Όλα μετρούν στην πορεία των διακρίσεων ιδιαίτερα στη διαδικασία της μάθησης» επισημαίνει η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Μιχαιρίνα. Ο πρόεδρος της Δ.Ε Παιδείας, αντιδήμαρχος Ανδρέας Ντούνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Κορωπίου και τους μαθητές και τονίζει την ανάγκη δημιουργίας μιας σταθερής δημοσιότητας και αξιοποίησης αυτών των διακρίσεων προς όφελος της τοπικής και ελληνικής κοινωνίας. Εργαζόμαστε για την πρακτική υλοποίηση αυτής της ιδέας.Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Ν. Κιούσης σε δήλωσή του επισημαίνει ότι η μαθητική κοινότητα του Κορωπίου έχει σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια και είναι ο προπομπός μιας δημιουργικής και δυναμικής νέας γενιάς που θα αναλάβει να ανορθώσει την Ελλάδα τις επόμενες δύσκολες δεκαετίες του 21ου αιώνα.

Ποιοι μαθητές και μαθήτριες διακρίθηκαν :

Ντούνης Κων/νος του Γεωργίου Α΄ τάξη, χρυσό μετάλλιο στον πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

Ντούνης Δημήτριος του Αντωνίου Γ΄ τάξη, ασημένιο μετάλλιο στον πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και ενδέκατος στον πανελλήνιο διαγωνισμό χημείας.

Σιδηρουργός Λεωνίδας του Γεωργίου Α΄ τάξη, χάλκινο μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες tae kwon do.

Ντούλλα Μπιάνα του Μπουγιάρ, Β΄ τάξη, εξελέγη τακτική έφηβος βουλευτής και θα συμμετάσχει στην ΚΑ΄ σύνοδο της βουλής των εφήβων.

Παπαϊωάννου Δανάη του Σταύρου, Β΄τάξη, εξελέγη ευρωβουλευτής στην 33η συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου Νέων και θα συμμετάσχει σε διεθνή φόρα καθώς και σε περιφερειακές και εθνικές συνόδους του Ευρωκοινοβουλίου Νέων.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Ιούνιος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678
  

  

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό